صفحه اصلی / اخبار محلی شهرستان کنگان / اولین جشنواره غذاهای بومی- محلی و سالم با همکاری شورای اسلامی و شهرداری شهر بنک برگزار شد+تصاویر

اولین جشنواره غذاهای بومی- محلی و سالم با همکاری شورای اسلامی و شهرداری شهر بنک برگزار شد+تصاویر

دکتر بازیاری رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگان در این آیین گفت: این جشنواره ها سبب ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و جلوگیری از شیوع انواع بیماری ها در بین افراد جامعه می گردد.


 وی افزود: باید تلاش کرد تا آداب و رسوم گذشته را با حفظ اصالت آن به نسل های آینده تحویل داد.
این جشنواره از غذاهای بومی- محلی شامل شیرینی ها، غذاهای دریایی(میگو و ماهی) حلیم- ماهی شکم پر- پلیل(حلیم ماهی) قلیه ماهی و میگو- رنگینک- لگیمات- حلوای انگشت پیچ طبخ شده بود، عرضه گردید.
این غذاها دست پختی از بانوان شهر بنک بمناسبت روز ملی سلامت زنان تهیه و عرضه شده که با استقبال بی نظیر و پر شور زنان، مردان و علاقمندان به غذاهای بومی- محلی همراه بود .
در پایان این جشنواره از شرکت کنندگان پخت غذاهای بومی- محلی تقدیر بعمل آمد.
گزارش: باغبانی

عکاس: رضا زیارتی

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

جشن روز جهانی عکاسی در بوشهربرگزار شد+گزارش تصویری

برگزاری جشن روز جهانی عکاسی همراه با تجلیل از ۳۰ عکاس فعال در استان بوشهر/۹۷/۵/۲۸ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *